Afvallen met injecties

Jouw weg naar gewichtsverlies met Elysee

Het bereiken van gewichtsverlies is een uitdaging met vele opties. Gelukkig zijn recentelijk medische behandelingen ontwikkeld die bijdragen aan gewichtsverlies. Elysee biedt een unieke aanpak: afvallen met injecties. Mensen met ernstig overgewicht kunnen zo een gezond gewicht bereiken. Dit is altijd met leefstijlinterventies. Ons doel is jou veilig en effectief  te helpen afvallen. Samen werken we aan jouw gezonde gewicht. Benieuwd wat afvallen met injecties voor jou kan betekenen?

Maak een afspraak

Het GLP-1 verzadigingshormoon

Na het Amerikaanse succes is Ozempic ook in Nederland beschikbaar. Het medicijn bevat het natuurlijke verzadigingshormoon GLP-1. Dit hormoon komt vrij na het eten en stimuleert insulineafgifte. Hierdoor wordt glucose efficiënter opgenomen en ontstaat een verzadigd gevoel. Uiteindelijk vermindert de neiging om te eten.

Studies tonen bij patiënten, zonder diabetes type 2, een flink gewichtsverlies. Namelijk tussen 6.1% en 17.4% aan met GLP-1 RAs. Dit is vergeleken met een placebo en altijd in combinatie met leefstijlinterventies. Het proces beperkt zich niet alleen tot het afvallen met injecties. Maar ook een evaluatie door het medisch team, leefstijlprogramma en persoonlijke begeleiding. Afvallen met injecties doe je niet alleen, maar samen met ons!

Twijfel je over afvallen met injecties of wil je meer weten over ervaringen met GPL-1? Klik hier

Afvallen onder professionele begeleiding

Afvallen met injecties onder professionele begeleiding is essentieel. Bij Elysee geloven we sterk in het belang van goede ondersteuning. Deelnemers leren tijdens de behandeling een nieuwe levensstijl aan. Hierdoor wordt voorkomen dat ze terugvallen in oude gewoontes. Samen streven we ernaar om je gemotiveerd te houden en te helpen met je doelstellingen.

Bovendien zijn de Elysee verpleegkundigen intensief betrokken tijdens jouw traject. In de beginfase van het proces word je toegewezen aan een verpleegkundige. Deze ondersteunt ook als aanspreekpunt voor al je vragen en onzekerheden. Tijdens het programma sta je onder supervisie van ons medisch team. Hierdoor wordt een zorgvuldige begeleiding gewaarborgd. Op die manier bereik jij veilig en effectief jouw streefgewicht.

Elysee Life programma's.

Ontdek hoe jij gewichtsreductie kunt realiseren

COMPLEET
€575 / maand
6 maanden traject

Gemiddeld 8-12% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (tabletten)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Behandellocatie
bij u in de buurt

Duurzaam resultaat

Start je afslanktraject

COMFORT
€575 - 775 / maand
6 maanden traject

Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (prikpen)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Coachingsgesprek met diëtist

Duurzaam resultaat

Start je afslanktraject

ELITE *
€875 / maand
6 maanden traject
* Alleen in NH

Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (prikpen)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Coachingsgesprek met diëtist

Aan huis service

Start je afslanktraject

Vereisten en Startprocedure

Er zijn bepaalde eisen verbonden aan het afvallen met injecties. Personen die in aanraking komen hebben een BMI ≥ 27 en tenminste één gewichtsgerelateerde aandoening of een BMI ≥ 30. De injecties maken deel uit van de behandeling bij Elysee. Wil je weten of je in aanmerking komt voor de behandeling? Doe dan de BMI-calculator. 

Om te starten maakt u een afspraak voor een consult. Deze afspraak is met de arts van Elysee. Het consult is van essentieel belang om je gezondheidssituatie te bespreken. We beantwoorden eventuele vragen en stellen een behandelplan op die het beste bij jou past.

Maak een afspraak

Gemiddeld zijn Elysee deelnemers bij de start 18 kilo te zwaar

Alle deelnemers worden bij de start van het traject gewogen. Bij aanvang is hun gemiddelde BMI 34.6. Hieruit blijkt dat de deelnemers gemiddeld 18 kilo moeten afvallen. Dit zorgt ervoor dat hun BMI onder de 25 komt. [Bron Elysee]

Ervaringsonderzoek

1 kilo per week afvallen

De eerste Ozempic ervaringen onder de deelnemers van Elysee in Nederland tonen positieve vooruitzichten. Een gemiddelde gewichtsafname van 1 kilo per week bleek mogelijk. En dat allemaal in de eerste twee maanden van de behandeling. [Bron Elysee]