Afvallen in comfort

Elysee Elite

Gewichtsverlies programma

Wil jij slanker en fitter worden en weer lekker in je vel zitten en dit alles vanuit het comfort vanuit je eigen huis? Ontdek hoe Elysee Elite programma je helpt. Elysee helpt om lange termijn veranderingen te realiseren in gewichtsreductie.

Onze unieke Elysee programma’s zijn ontstaan vanuit de medische wereld. Afvallen met een lifestyle programma en ondersteunende medicatie. Start vandaag met Elysee Elite programma.

Start vandaag het Elysee Elite programma.

Boek vrijblijvend een telefonische afspraak met een Elysee Specialist

Elysee Life begeleiding in het kort.

Ervaar hoe je samen met Elysee je optimale gewicht bereikt.

Intake thuis

Een persoonlijke intake aan huis waarbij streefdoelen worden besproken met een medische check.

Persoonlijke begeleiding

Je werkt 6 maanden samen met een Elysee Verpleegkundige die met jou je persoonlijk programma uitvoert.

Lifestyle verandering

Om ervoor te zorgen dat je resultaten duurzaam zijn, begeleidt de Elysee Verpleegkundige je met leefstijl adviezen en tips.

Je gewicht stabiel

Na gemiddeld 6 maanden stap je over op het onderhoudsprogramma om je lichaamsgewicht stabiel te houden.

Hoe werkt het?

Iedereen is anders. Voordat je met het Elysee Elite Weight Loss Programma start, willen wij graag weten wat je beweegredenen zijn, hoe wij jou het beste kunnen begeleiden en wat je optimale gewicht is? Het Elysee team heeft uitgebreide ervaring met cliënten met overgewicht en afvallen.

De Elysee Verpleegkundige komt persoonlijk bij jou aan huis. De Elysee Verpleegkundige neemt met jou het volledige Elysee Elite programma, je streefdoelen en je verwachtingen door. Voor de medische check wordt je bloeddruk opgenomen en wordt er bloed afgenomen ter analyse. Tevens wordt je lichaamsgewicht gewogen en een foto gemaakt.

De eerste 4 tot 6 weken komt de Elysee Verpleegkundige wekelijks bij je aan huis. Tijdens deze begeleiding is de Elysee Verpleegkundige er voor de medische check, bepalen van de dosering, de medicatie en persoonlijke vragen. Naast de Elysee Verpleegkundige krijg je 24/7 ondersteuning van een compleet medisch team, bestaande uit een arts, een internist en een diëtiste of bewegingscoach.

Elysee lifestyle coach

Duurzaam gewichtsverlies is een combinatie van meerdere factoren. De eerste stap heb je al gezet door deel te nemen aan het Elysee Elite programma. De Elysee Lifestyle coach kan je helpen met de andere stappen. Samen met de lifestyle coach bespreek je welke veranderingen een positieve invloed zullen hebben op jouw lifestyle. Alles om ervoor te zorgen dat jij niet in herhalende patronen terugvalt.

Elysee diëtiste

Bij Elysee realiseren wij ons dat iedereen uniek is, jij dus ook. Iedere persoon leeft anders, daarom is goede voeding erg persoonlijk. Bij het Elysee Elite programma maakt de diëtiste met jou een persoonlijk voedingsplan dat rekening houdt met jouw leefstijl, gezondheid en voorkeuren. Maandelijks komt de diëtiste bij jou aan huis voor begeleiding en advies.

Onderhoud

De duur van het Elysee Elite Programma is 12 maanden. Je lichaam heeft gewenningsperiode nodig om te wennen en daarna te stabiliseren om op een gezonde wijze gewicht te verliezen. Uit onze eigen ervaringen blijkt dat deelnemers na de eerste weken afvallen en zichtbaar resultaat hebben. Na 12 maanden wordt het vervolgtraject in overleg met het medisch team voor jou bepaald.

Start vandaag het Elysee Elite programma.

Boek vrijblijvend een telefonische afspraak met een Elysee Specialist

  Wat zit er in het programma?

  Elysee

  Standard

  Weight Loss

  6 maanden
  4 weken service aan huis*
  daarna maandelijks
  Meer afvallen en begeleiding?

  Elysee

  Royal

  Weight Loss

  6 maanden
  12 weken service aan huis*
  daarna maandelijks
  Ik wil het volledige programma

  Elysee

  Elite

  Weight Loss

  6 maanden
  24 weken service aan huis*