Afvallen in comfort

Elysee Elite

Gewichtsverlies programma

Wil jij slanker en gezonder worden en weer lekker in je vel zitten en dit alles vanuit het comfort vanuit je eigen huis? Ontdek hoe Elysee Elite programma je helpt. Elysee helpt om lange termijn veranderingen te realiseren in gewichtsreductie.

Onze unieke Elysee programma’s zijn ontstaan vanuit de medische wereld. Met een wekelijkse toediening van medicatie zie je direct resultaat op je weegschaal. Start vandaag met Elysee Elite programma.

Start vandaag het Elysee Elite programma.

Boek vrijblijvend een telefonische afspraak met een Elysee Specialist

Elysee begeleiding in het kort

Ervaar hoe je samen met Elysee je ideale gewicht bereikt

Intake thuis

Een persoonlijke intake aan huis waarbij streefdoelen worden besproken met een medische check.

Persoonlijke begeleiding

Je krijgt 12 maanden een Elysee Verpleegkundige die samen met jou een persoonlijk programma opstelt.

Lifestyle verandering

Om te zorgen dat je resultaten blijvend zijn, begeleidt de Elysee Verpleegkundige je met leefstijl adviezen en tips.

Je gewicht stabiel

Na gemiddeld 6 maanden kun je overstappen op het onderhoudsprogramma om je lichaamsgewicht stabiel te houden.

Hoe werkt het?

Iedereen is anders. Voordat je met het Elysee Elite Weight Loss Programma start, willen wij graag weten wat je beweegredenen zijn, hoe wij jou het beste kunnen begeleiden en wat jouw ideaal gewicht is? Het Elysee team heeft uitgebreide ervaring met cliënten met overgewicht en afvallen.

De Elysee Verpleegkundige komt persoonlijk bij jou aan huis. De Elysee Verpleegkundige neemt met jou het volledige Elysee Elite programma, het medicijn, je streefdoelen en je verwachtingen door. Voor de medische check wordt je bloeddruk opgenomen en wordt er bloed afgenomen ter analyse. Tevens wordt je lichaamsgewicht gewogen en een foto gemaakt.

De eerste 4 tot 6 weken komt de Elysee Verpleegkundige wekelijks bij je aan huis. Tijdens deze begeleiding is de Elysee Verpleegkundige er voor de medische check, bepalen van de dosering, de subcutane injectie en persoonlijke vragen. Naast de Elysee Verpleegkundige krijg je 24/7 ondersteuning van een compleet medisch team, bestaande uit een arts, een internist en een diëtiste of bewegingscoach.

Elysee lifestyle coach

Blijvend gewichtsverlies is een combinatie van meerdere factoren. De eerste stap heb je al gezet door deel te nemen aan het Elysee Elite programma. De Elysee Lifestyle coach kan je helpen met de andere stappen. Samen met de lifestyle coach bespreek je welke veranderingen een positieve invloed zullen hebben op jouw lifestyle. Alles om ervoor te zorgen dat jij niet in herhalende patronen terugvalt.

Elysee diëtiste

Bij Elysee realiseren wij ons dat iedereen uniek is, jij dus ook. Iedere persoon leeft anders, daarom is goede voeding erg persoonlijk. Bij het Elysee Elite programma maakt de diëtiste met jou een persoonlijk voedingsplan dat rekening houdt met jouw leefstijl, gezondheid en voorkeuren. Maandelijks komt de diëtiste bij jou aan huis voor begeleiding en advies.

Onderhoud

De duur van het Elysee Elite Programma is 12 maanden. Je lichaam heeft gewenningsperiode nodig om te wennen aan de medicatie en daarna te stabiliseren om op een gezonde wijze gewicht te verliezen. Uit onze eigen ervaringen blijkt dat deelnemers na de eerste weken afvallen en zichtbaar resultaat hebben. Na 12 maanden wordt je wekelijkse onderhoudsdosis in overleg met het medisch team voor jou bepaald.

Elysee Elite referentie Marie-José 728x500px

“Ze wil de gezellige avonden met haar man blijven doen, maar Marie-José merkte dat tijdens Corona haar gewicht steeds meer toenam. Ze heeft gekozen voor Elysee Elite Weight Loss programma waarin ze vanuit de luxe van haar eigen huis haar gewicht reduceert. De wekelijkse injectie in combinatie met een persoonlijk Elysee Lifestyle coach en diëtiste zorgt dat ze weer prettig in haar vel zit.”

Marie-José
Elysee zorgt ervoor dat ik gezellig met mijn man en vriendinnen etentjes kan blijven doen

Start vandaag het Elysee Elite programma.

Boek vrijblijvend een telefonische afspraak met een Elysee Specialist

  Wat zit er in het programma?

  Elysee

  Standard

  Weight Loss

  Ontdek gewichtsreductie met het standard programma.
  6 maanden incl. medicijn
  Meer afvallen en begeleiding?

  Elysee

  Royal

  Weight Loss

  Ontdek gewichtsreductie met het royal programma.
  9 maanden incl. medicijn
  Programma afgelopen?

  Elysee

  Life

  Weight Loss

  Ook na je gewichtsreductie blijven wij voor jou zorgen.
  maandelijks onderhoud