Afvallen makkelijk gemaakt

Elysee Royal

Gewichtsverlies programma

Wil jij slanker en gezonder worden en weer lekker in je vel zitten met comfort vanuit je eigen huis? Ontdek hoe Elysee Royal programma je helpt. Elysee helpt om lange termijn veranderingen te realiseren in gewichtsreductie.
Onze unieke Elysee programma's zijn ontstaan vanuit de medische wereld. Met een wekelijkse toediening van medicatie zie je direct resultaat op je weegschaal.
Start vandaag met Elysee Royal programma.

Start vandaag het Elysee Royal programma

Boek vrijblijvend een telefonische afspraak met een Elysee Specialist

Elysee begeleiding in het kort

Ervaar hoe fijn afvallen kan zijn met Elysee Life

Intake thuis

Een persoonlijke intake aan huis waarbij streefdoelen worden besproken met een medische check.

Persoonlijke begeleiding

Je krijgt 9 maanden een Elysee Verpleegkundige die samen met jou een persoonlijk programma opstelt.

Lifestyle verandering

Om ervoor te zorgen dat je resultaten blijvend zijn, begeleidt de Elysee Verpleegkundige je met leefstijl adviezen en tips.

Je gewicht stabiel

Je doel bereikt na 9 maanden? Dan kun je overstappen op het onderhoudsprogramma om je lichaamsgewicht stabiel te houden.

Hoe werkt het?

Iedereen is anders. Voordat je met het Elysee Royal Weight Loss Programma start, willen wij graag weten wat je beweegredenen zijn, hoe wij jou het beste kunnen begeleiden en wat is je ideale gewicht is. Het Elysee team heeft uitgebreide ervaring met cliënten met overgewicht en afvallen.

De Elysee verpleegkundige komt persoonlijk bij jou aan huis. De Elysee verpleegkundige neemt met jou het volledige Elysee Royal programma, het medicijn, je streefdoelen en je verwachtingen door. Voor de medische check wordt je bloeddruk gemeten en wordt er bloed afgenomen ter analyse. Tevens wordt je lichaamsgewicht gewogen en een foto gemaakt.

De eerste 4 tot 6 weken komt het Elysee verpleegkundige wekelijks bij je aan huis. Tijdens deze begeleiding is de Elysee verpleegkundige er voor de medische check, bepalen van de dosering, de subcutane injectie en persoonlijke vragen. Naast de Elysee verpleegkundige krijg je 24/7 ondersteuning van een compleet medisch team, bestaande uit een arts, een internist en een diëtiste of bewegingscoach.

Elysee lifestyle coach

Om het lichamelijk proces te versnellen met afvallen, heeft het Elysee Royal programma ook een lifestyle coach. Welke veranderingen zijn er nodig om je nieuwe gewicht met je levensstijl te verweven? Zorgen dat je nieuwe ik verankert blijft voor de toekomst.

De Elysee lifestyle coach komt maandelijks bij je langs om samen met je door te spreken welke veranderingen je in je leven kunt inzetten om niet in herhalende patronen terug te vallen. Naast de Elyseee lifestyle coach blijft de Elysee Verpleegkundige je vraagbaak over wat het medicijn voor positieve impact op je lichaam heeft.

Onderhoud

De duur van het Elysee Royal Programma is 9 maanden. Je lichaam heeft gewenningsperiode nodig om te wennen aan de medicatie en daarna te stabiliseren om op een gezonde manier gewicht te verliezen. Uit onze eigen ervaringen blijkt dat deelnemers na de eerste weken afvallen en zichtbaar resultaat hebben. Na 9 maanden wordt je wekelijkse onderhoudsdosis in overleg met het medisch team voor jou bepaald.

Elysee Royal referentie Martine 728x500px

“Martine beweegt na het Elysee Royal programma weer volop en met veel plezier met haar kinderen. Na de eerste zwangerschap bleven de kilo’s eraan en na de 2de herkende ze zichzelf niet meer in de spiegel. Ze wilde het woord obesitas niet horen maar durfde de stap met Elysee Life te zetten. Ze is gestart met het Elysee Royal Weight Loss Programma en geniet met volle teugen van het gezinsleven.”

Martine
Elysee gaf me mijn vrijheid terug

Start vandaag het Elysee Royal programma

Boek vrijblijvend een telefonische afspraak met een Elysee Specialist

  Wat zit er in het programma?

  Elysee

  Standard

  Weight Loss

  Ontdek gewichtsreductie met het standard programma.
  6 maanden incl. medicijn
  Ik wil het volledige programma

  Elysee

  Elite

  Weight Loss

  Premium behandeling met een Elysee lifestyle coach en diëtiste.
  12 maanden incl. medicijn
  Programma afgelopen?

  Elysee

  Life

  Weight Loss

  Ook na je gewichtsreductie blijven wij voor jou zorgen.
  maandelijks onderhoud