Afvallen is voor iedereen mogelijk

Elysee Standard

Gewichtsverlies programma

Je hebt de eerste stap gezet, je wilt weer prettig in je vel zitten. Er bestaan veel manieren om af te vallen echter niet altijd met het gewenste resultaat.

Je kunt nu gebruik maken van de nieuwste methode waarin de medische wereld jou helpt met je gewicht. Afvallen met behulp van medicatie op basis van een wekelijkse injectie. Elysee maakt dit mogelijk voor jou.

Start vandaag het Elysee Standard programma.

Boek vrijblijvend een telefonische afspraak met een Elysee Specialist

Elysee begeleiding in het kort

Ervaar hoe fijn afvallen kan zijn met Elysee Life

Intake thuis

Een persoonlijke intake aan huis waarbij streefdoelen worden besproken met een medische check.

Persoonlijke begeleiding

Je krijgt 6 maanden een Elysee Verpleegkundige die samen met jou een persoonlijk programma opstelt.

Lifestyle verandering

Om te zorgen dat je resultaten blijvend zijn, begeleidt de Elysee verpleegkundige je met leefstijl adviezen en tips.

Je gewicht stabiel

Na gemiddeld 6 maanden kun je overstappen op het onderhoudsprogramma om je lichaamsgewicht stabiel te houden.

Hoe werkt het?

Iedereen is anders. Voordat je met het Elysee Standard Weight Loss Programma start, willen wij graag weten wat je beweegredenen zijn, hoe wij je het beste kunnen begeleiden en wat je ideale gewicht is? Het Elysee team heeft ruime ervaring met cliënten met overgewicht en afvallen.

De Elysee verpleegkundige komt persoonlijk bij jou aan huis. De Elysee verpleegkundige neemt met jou het volledige Elysee Standaard programma, het medicijn, je streefdoelen en je verwachtingen door. Voor de medische check wordt je bloeddruk gemeten en wordt er bloed afgenomen ter analyse. Tevens wordt je lichaamsgewicht gewogen en een foto gemaakt.

De eerste 4 tot 6 weken komt de Elysee verpleegkundige wekelijks bij je aan huis. Tijdens deze begeleiding is de Elysee verpleegkundige er voor de medische check, bepalen van de dosering, de subcutane injectie en persoonlijke vragen. Naast de Elysee verpleegkundige krijg je 24/7 ondersteuning van een compleet medisch team, bestaande uit een arts, een internist en een diëtiste of bewegingscoach.

Lifestyle verandering

Je hebt door het medicijn dagelijks minder honger. Je valt kilo’s af. Wat doet dit met je? Pas je voeding- en eetpatroon aan? Hoe doe je dit? Dit zijn vragen die bij je op kunnen komen vooral in de eerste 6-8 weken. En hoe kun je je levensstijl zodanig aanpassen zodat je later op gewicht blijft? Jouw Elysee verpleegkundige helpt en ondersteunt je bij alle vragen.

Onderhoud

De duur van het Elysee Standaard Programma is 6 maanden. Je lichaam heeft deze periode nodig om in de beginfase te wennen aan de medicatie en daarna te stabiliseren. Uit onze eigen ervaringen blijkt dat deelnemers na de eerste weken direct afvallen en zichtbaar resultaat hebben. Na 6 maanden wordt je wekelijkse onderhoudsdosis in overleg met het medisch team voor jou bepaald.

Elysee Standaard referentie Ellen 728x500

“Ellen is jaren bezig geweest met verschillende diëten van het Atkins koolhydraatarm dieet naar het Montiac dieet. Ze was klaar met het tellen van haar calorieën. Ze is gestart met het Elysee Standard Weight Loss Programma en is laaiend enthousiast. Als de zon schijnt haalt ze haar teenslippers weer tevoorschijn en gaat ze naar het strand.”

Ellen
Ik voel me prettig en durf weer te ondernemen

Start vandaag het Elysee Standard programma.

Boek vrijblijvend een telefonische afspraak met een Elysee Specialist

  Meer afvallen en begeleiding?

  Elysee

  Royal

  Weight Loss

  Ontdek gewichtsreductie met het royal programma.
  9 maanden incl. medicijn
  Ik wil het volledige programma

  Elysee

  Elite

  Weight Loss

  Premium behandeling met een Elysee lifestyle coach en diëtiste.
  12 maanden incl. medicijn
  Programma afgelopen?

  Elysee

  Life

  Weight Loss

  Ook na je gewichtsreductie blijven wij voor jou zorgen.
  maandelijks onderhoud