Afvallen is voor iedereen mogelijk

Elysee Standard

Gewichtsverlies programma

Je hebt de eerste stap gezet, je wilt weer prettig in je vel zitten. Er bestaan veel manieren om af te vallen echter niet altijd met het gewenste resultaat.

Je kunt nu gebruik maken van een nieuwe methode waarin de medische wereld jou helpt met je gewicht. Afvallen met een lifestyle programma en ondersteunende medicatie. Elysee maakt dit mogelijk voor jou.

Start vandaag het Elysee Standard programma.

Boek vrijblijvend een telefonische afspraak met een Elysee Specialist

Elysee Life begeleiding in het kort.

Ervaar hoe je samen met Elysee je optimale gewicht bereikt.

Intake thuis

Een persoonlijke intake aan huis waarbij streefdoelen worden besproken met een medische check.

Persoonlijke begeleiding

Je werkt 6 maanden samen met een Elysee Verpleegkundige die met jou je persoonlijk programma uitvoert.

Lifestyle verandering

Om ervoor te zorgen dat je resultaten duurzaam zijn, begeleidt de Elysee Verpleegkundige je met leefstijl adviezen en tips.

Je gewicht stabiel

Na gemiddeld 6 maanden stap je over op het onderhoudsprogramma om je lichaamsgewicht stabiel te houden.

Hoe werkt het?

Iedereen is anders. Voordat je met het Elysee Standard Weight Loss Programma start, willen wij graag weten wat je beweegredenen zijn, hoe wij je het beste kunnen begeleiden en wat je optimale gewicht is? Het Elysee team heeft ruime ervaring met cliënten met overgewicht en afvallen.

De Elysee verpleegkundige komt persoonlijk bij jou aan huis. De Elysee verpleegkundige neemt met jou het volledige Elysee Standaard programma, je streefdoelen en je verwachtingen door. Voor de medische check wordt je bloeddruk gemeten en wordt er bloed afgenomen ter analyse. Tevens wordt je lichaamsgewicht gewogen en een foto gemaakt.

De eerste 4 tot 6 weken komt de Elysee verpleegkundige wekelijks bij je aan huis. Tijdens deze begeleiding is de Elysee verpleegkundige er voor de medische check, bepalen van de dosering, de medicatie en persoonlijke vragen. Naast de Elysee verpleegkundige krijg je 24/7 ondersteuning van een compleet medisch team, bestaande uit een arts, een internist en een diëtiste of bewegingscoach.

Lifestyle verandering

Je valt af. Wat doet dit met je? Pas je voeding- en eetpatroon aan? Hoe doe je dit? Dit zijn vragen die bij je op kunnen komen vooral in de eerste 6-8 weken. En hoe kun je je levensstijl zodanig aanpassen zodat je later op gewicht blijft? Jouw Elysee verpleegkundige helpt en ondersteunt je bij alle vragen.

Onderhoud

De duur van het Elysee Standaard Programma is 6 maanden. Je lichaam heeft deze periode nodig om in de beginfase te wennen en daarna te stabiliseren. Uit onze eigen ervaringen blijkt dat deelnemers na de eerste weken afvallen en zichtbaar resultaat hebben. Na 6 maanden wordt het vervolgtraject in overleg met het medisch team voor jou bepaald.

Start vandaag het Elysee Standard programma.

Boek vrijblijvend een telefonische afspraak met een Elysee Specialist

  Wat zit er in het programma?

  Elysee

  Standard

  Weight Loss

  6 maanden
  4 weken service aan huis*
  daarna maandelijks
  Meer afvallen en begeleiding?

  Elysee

  Royal

  Weight Loss

  6 maanden
  12 weken service aan huis*
  daarna maandelijks
  Ik wil het volledige programma

  Elysee

  Elite

  Weight Loss

  6 maanden
  24 weken service aan huis*