Elysee: Afvallen met de nieuwste medicatie.

• Exclusief service aan huis
• Wekelijkse mini-prik
• 24/7 Begeleiding

Internist Drs. Marit van Boreen:
deze nieuwe afvalmethode kan voor veel mensen veel betekenen!

Ik wil een ideaal gewicht zonder gedoe.

Elysee komt discreet aan huis. In heel Nederland. Begin vandaag met Elysee.

WE DOEN HET SAMEN!

Medische richtlijnen

Voor het Elysee programma volgen we de medisch-wetenschappelijke ontwikkelingen op dit gebied nauwgezet, zodat de cliënt altijd de juiste behandeling krijgt. Hierbij hanteren we de officiële medische richtlijnen rond het voorschrijven van dit soort geneesmiddelen zoals de mate van overgewicht, eventuele onderliggende aandoeningen en gebruik van andere medicijnen. Ook bespreken we vooraf met u alle mogelijke voor- en nadelen van het gebruik van afslank-geneesmiddelen. Daarbij is uw persoonlijke situatie en motivatie ook een belangrijk aspect. Zo kunt u bewust en weloverwogen uw besluit nemen.

Ervaring van Ellis uit Amsterdam

55 jaar - ik kwam 15 kilo aan na de overgang.

Ik wilde de gezellige avonden met mijn man Theo blijven doen, een wijntje, wat hartelijke hapjes.  Maar ik merkte  dat mijn gewicht steeds meer toenam sinds de overgang. Jaren ben ik bezig geweest met verschillende diëten. Sportvasten en van het Atkins naar het Montiac dieet.  Ik bleef jojo-en met mijn gewicht en herkende mezelf steeds minder in de spiegel. Ik was zo klaar met het tellen van calorieën. Nu ik met het Elysee programma ben gestart geniet weer met volle teugen van het leven. De wekelijkse injecties zorgen ervoor dat ik veel minder honger heb en in combinatie met sporten val ik kilo’s af. Ik zit weer prettig in mijn vel!

Ervaring van Nathalie uit Utrecht

34 jaar - ik kwam fors aan tijdens de zwangerschap.

Ik was echt super gelukkig met de geboorte van onze 2e zoon Jonathan twee jaar geleden. Na de zwangerschap, waarin ik veel was aangekomen, heb ik alles geprobeerd om mijn normale gewicht weer terug te krijgen, zonder succes. Ik heb zelfs een tijdje Sportvasten en Cambridge gedaan. Vier maanden geleden ben ik met het Elysee programma gestart. Nu ben ik 12 kilo kwijt. Geweldig. Nog 4 kilo te gaan. Ik vind vooral de persoonlijke begeleiding van Elysee Nurse Anne super. In het begin was het even wennen met de mini injecties maar Anne heeft mij goed begeleid. Nu sport ik weer een paar keer in de week en durf weer naar mezelf in de spiegel te kijken.

Wil jij weten hoe het Elysee Programma jou kan helpen?

Laat je nummer achter voor een vrijblijvend advies


  Bert Stelder – Medisch Directeur Elysee

  Bert heeft ruime ervaring als huisarts met cliënten voor gewichtsreductie. Uit de praktijk weet hij dat afvallen voor velen een moeizaam traject is. Elysee biedt de nieuwste innovatieve oplossing uit de medische wereld.

  Wil jij snel resultaten?

  Ontdek hoe afvallen met medicatie jou kan helpen naar je ideale gewicht. Elysee gebruikt door de FDA/EMA goedgekeurde medicatie. Deze medicatie is een revolutie in afvallen. Begin vandaag met Elysee.

  Anne Moazzeni – Persoonlijke begeleiding

  “Ik begeleid onze deelnemers in het proces van afvallen. Dagelijks heb ik contact met ze. Het is mooi om te ervaren dat Elysee deelnemers bijzondere resultaten boeken met hun gewicht. Ik zie mensen weer stralen.”

  Wetenschappelijk bewezen

  Gemiddeld 15% afvallen in 68 weken

  Het Elysee afslank programma is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek met nieuwe eetlustremmende geneesmiddelen. Daarin is aangetoond dat mensen met overgewicht gemiddeld 15% af vallen over een periode van 68 weken.

  Ervaringsonderzoek

  1 kilo per week afvallen

  In een eerste ervarings-onderzoek onder de deelnemers van Elysee in Nederland bleek een gemiddelde gewichtsafname van 1 kilo per week mogelijk in de eerste twee maanden van de behandeling [bron Elysee].

  Elysee Life begeleiding in het kort.

  Ervaar hoe je samen met Elysee je ideale gewicht bereikt.

  Intake thuis

  Een persoonlijke intake aan huis waarbij streefdoelen worden besproken met een medische check.

  Persoonlijke begeleiding

  Je werkt 6 maanden samen met een Elysee Verpleegkundige die met jou je persoonlijk programma uitvoert.

  Lifestyle verandering

  Om ervoor te zorgen dat je resultaten blijvend zijn, begeleidt de Elysee Verpleegkundige je met leefstijl adviezen en tips.

  Je gewicht stabiel

  Na gemiddeld 6 maanden stap je over op het onderhoudsprogramma om je lichaamsgewicht stabiel te houden.

  Elysee Life programma's.

  Ontdek hoe jij gewichtsreductie kunt realiseren

  Wat zit er in het programma?

  Elysee

  Standard

  Weight Loss

  Ontdek gewichtsreductie met het standard programma.
  6 maanden incl. medicijn
  Meer afvallen en begeleiding?

  Elysee

  Royal

  Weight Loss

  Ontdek gewichtsreductie met het royal programma.
  9 maanden incl. medicijn
  Ik wil het volledige programma

  Elysee

  Elite

  Weight Loss

  Premium behandeling met een Elysee lifestyle coach en diëtiste.
  12 maanden incl. medicijn
  Jouw ideale gewicht.

  Je ideale gewicht zorgt ervoor dat je gezonder bent, je zelfverzekerder bent en dat je lekker in je vel zit. Letterlijk en figuurlijk. En daar gaat het om. Elysee is de nieuwe en innovatieve manier voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud. Ervaar de unieke service en begeleiding van Elysee. Start vandaag nog met je nieuwe leven. Je staat er niet alleen voor.

  Medisch Team van Elysee.

  Het Medisch Team van Elysee bestaat uit Artsen en Elysee Verpleegkundigen. Dit team heeft ruime ervaring met het medisch begeleiden van gewichtsverlies op basis van medicinale toedieningen. De Elysee Verpleegkundigen zijn intensief betrokken bij het dagelijks activeren en motiveren van deelnemers aan het Elysee Programma. Alles voor het persoonlijk succes.

  Heb je nog vragen?

  Bel of mail ons. Ons professionele team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

  Veelgestelde vragenContactgegevens