Medisch afvallen met injecties

Jouw weg naar gewichtsverlies met Elysee

Het bereiken van gewichtsverlies is een uitdaging. Met talloze opties die beloven snel resultaat te geven, is het moeilijk te bepalen welke methoden echt effectief zijn. Gelukkig staan de ontwikkelingen niet stil. Vanuit de medische wereld zijn de afgelopen jaren verschillende behandelingen en medicijnen ontwikkeld die bijdragen aan gewichtsverlies. Elysee biedt een unieke benadering: medisch afvallen met injecties die mensen met ernstig overgewicht helpen om een gezond gewicht te bereiken, altijd in combinatie met leefstijlinterventies. Ons doel is om jou op een veilige en effectieve manier te helpen afvallen, waarbij we gezamenlijk werken aan jouw gezonde gewicht. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak

Afvallen met GLP-1 injecties voor gewichtsverlies

Na het succes in de Verenigde Staten heeft deze methode ook zijn weg gevonden naar Nederland. De injectiepen bevat het verzadigingshormoon GLP-1, dat van nature in het lichaam voorkomt en vrijkomt na het eten. GLP-1 zorgt na de maaltijd voor voldoende afgifte van insuline, waardoor glucose efficiënt door de lichaamscellen kan worden opgenomen. Hierdoor ontstaat tijdens het eten eerder een verzadigd gevoel, wat de neiging om te willen eten vermindert.

Studies tonen aan dat het gemiddelde gewichtsverlies tussen GLP-1 RAs en placebo als toevoeging aan leefstijlinterventies bij patiënten 6.1 tot 17.4% was bij mensen zonder diabetes type 2. Naast het gebruik van de medische injecties omvat het proces een evaluatie door het medisch team, een leefstijlprogramma en persoonlijke begeleiding. Het afvalproces doe je niet alleen, maar samen met ons!

Twijfel je over afvallen met medicatie of wil je meer weten over ervaringen met GPL-1? Klik hier

Injecties om af te vallen onder professionele begeleiding

Medisch afvallen met injecties onder professionele begeleiding is essentieel voor blijvend succes. Bij Elysee geloven we sterk in het belang van goede ondersteuning. Deelnemers leren een nieuwe levensstijl aan en er wordt voorkomen dat ze terugvallen in oude gewoontes. Samen streven we ernaar om je gemotiveerd te houden en te helpen bij het behalen van je doelstellingen.

De Elysee verpleegkundigen zijn intensief betrokken bij elke stap in jouw reis naar gewichtsverlies. In de beginfase van het proces word je toegewezen aan een toegewijde verpleegkundige. Deze ondersteunt niet alleen met de injecties, maar fungeert ook als aanspreekpunt voor al je vragen en onzekerheden. Tijdens het programma sta je onder supervisie van ons medisch team. Onze aanpak is gericht op zorgvuldige begeleiding, zodat jij effectief en veilig jouw ideale streefgewicht gaat bereiken.

Elysee Life programma's.

Ontdek hoe jij gewichtsreductie kunt realiseren

COMPLEET
€450 per maand
Op basis van een 12 maanden traject

Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

Behandeling incl. medicatie

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Behandellocatie
bij u in de buurt

Betaalbaar gewichtsverlies

Duurzaam resultaat

Start je afslanktraject

COMFORT
€575 per maand
Op basis van een 6 maanden traject

Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

Behandeling incl. medicatie

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Behandellocatie
bij u in de buurt

Start je afslanktraject

FLEX
€675 per maand
Maandelijks opzegbaar

Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

Behandeling incl. medicatie

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Behandellocatie
bij u in de buurt

Geen langdurige verplichting

Ultieme flexibiliteit

Start je afslanktraject

Vereisten en Startprocedure

Belangrijk om te weten is dat je onze medische injecties beschikbaar zijn voor mensen met een BMI (Body Mass Index) ≥ 27 en tenminste één gewichtsgerelateerde aandoening of een BMI ≥ 30. Deze injecties maken deel uit van de behandeling die we bij Elysee bieden. Om te bepalen of je in aanmerking komt voor onze behandeling, raden wij aan onze BMI-calculator te gebruiken.

Om te starten met de behandeling maakt u een afspraak voor een consult met de arts van Elysee. Dit consult is van essentieel belang om je gezondheidssituatie te beoordelen, eventuele vragen te bespreken en een behandelplan op te stellen die het beste bij jou past.

Maak een afspraak

Gemiddeld zijn Elysee deelnemers bij de start 18 kilo te zwaar

Alle deelnemers worden bij de start van het traject gewogen. Hun gemiddeld BMI is 34.6. Daaruit blijkt dat gemiddeld deelnemers 18 kilo af moeten vallen om met hun BMI onder de 25 te komen. [bron Elysee]

Ervaringsonderzoek

1 kilo per week afvallen

In een eerste ervarings-onderzoek onder de deelnemers van Elysee in Nederland bleek een gemiddelde gewichtsafname van 1 kilo per week mogelijk in de eerste twee maanden van de behandeling [bron Elysee].