Webinars

Afvallen met Ozempic

Datum: 14 februari 2023
Aanvang: 19:00
Duur: 45 minuten
Spreker: Drs. Marit van Boreen
(Medisch Directeur / Internist)

Ben jij op zoek naar een manier om af te vallen en ook je bloedsuiker te verlagen? Dan is ons webinar over Ozempic iets voor jou! Ozempic is een medicijn dat speciaal is ontwikkeld voor de behandeling van type 2 diabetes en heeft als bijwerking gewichtsverlies.

Tijdens dit webinar zullen we dieper ingaan op hoe Ozempic werkt en hoe het jou kan helpen bij afvallen en het verlagen van je bloedsuiker. We zullen ook praktische tips delen over hoe je het meeste uit je behandeling met Ozempic kunt halen, in combinatie met een gezonde levensstijl.

Ons webinar is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve manier om gewicht te verliezen. Schrijf je nu in voor het webinar over Ozempic en ontdek hoe jij je gezondheid kunt verbeteren.

Meld je gratis aan
Leer meer over afvallen met Ozempic en hoe je ervan kunt profiteren. Meld je hier aan voor dit gratis webinar op dinsdag 14 februari van 19.00 – 19.45 uur.

Afvallen met data?!

Hoe datagedreven voedingsadvies jou helpt bij afvallen

Datum: 24 januari 2023
Aanvang: 19:00
Duur: 45 minuten
Spreker: Dr. Madelon Bracke

Heb je ooit al eens gedacht dat data je kan helpen bij afvallen? Zoek niet verder, in dit live webinar gaan we uitleggen hoe datagedreven voedingsadvies jou, naast je huidige aanpak, kan helpen bij het afvallen. Door inzicht te krijgen in de effecten van je voeding, realtime, leer je sneller wat voor jou werkt om af te vallen. Ontdek hoe je eenvoudig een gezonder eetpatroon kunt volgen met behulp van data!

Spreker Madelon Bracke, celbioloog, Chief Scientific Officer en oprichter van Clear.bio legt uit hoe zij met haar team hiervoor een oplossing biedt.