Cliënt ervaring: "Dankzij Elysee heb ik mijn streefgewicht bereikt"

10-01-2024

Ik kan zeggen dat ik een prima traject heb gehad bij Elysee. Ik ben erin geslaagd mijn streefgewicht te bereiken dankzij de medicatie en vooral de begeleiding. Daar ben ik erg blij mee. Het onderhoudstraject dat ik volgde, heeft me nog extra hulp geboden tegen het einde van het traject. Toch moet ik toegeven dat het traject zijn uitdagingen had. Door de behandeling ondervond ik flinke bijwerkingen en moest ik de medicatiedosering aanpassen. Nu, na een periode van vier weken zonder medicatie, is mijn lichaam weer in balans.

Wat betreft mijn levensstijl heb ik echt grote stappen gezet. Ik sport nu vier keer per week en zie duidelijke veranderingen in mijn lichaamssamenstelling, wat erg motiverend is. Ook merk ik dat mijn gewicht heel stabiel blijft, en daar ben ik met name ontzettend tevreden over.

Over het team van Elysee kan ik alleen maar positief zijn. Ze stonden altijd voor mij klaar en communiceerden helder. De begeleiding en betrokkenheid hebben mijn traject aanzienlijk verbeterd. Kortom, ik ben enorm te spreken over Elysee. Indien nodig zou ik het traject zo weer doen.

Bron: Dhr. E.M. cliënt van Elysee

Van 106 kg naar 92 kg in 4 maanden!

De heer E.M.; Bij Elysee heb ik dankzij goede begeleiding mijn streefgewicht bereikt en positieve leefstijlveranderingen doorgemaakt.