MrBeast's succes: 12.500 stappen per dag

YouTube-ster MrBeast deelt zijn persoonlijke reis van gewichtsverlies en onthult zijn geheim: hij zet dagelijks 12.500 stappen. Bijna een jaar lang heeft de 25-jarige content creator, ook bekend als Jimmy Donaldson, gewandeld om van de overtollige kilo’s af te komen. Hij deelt zijn fitnesservaringen en waardevolle tips met zijn volgers.

Het begon met een opmerkelijke afspraak tussen MrBeast en mede-YouTuber Eric. Ze beloofden elke dag te trainen, met een tatoeage als straf bij het niet nakomen van de afspraak. Deze uitdaging motiveerde Donaldson om volhardend te blijven trainen gedurende bijna een jaar.

Tijdens een interview vertelde Donaldson dat hij bijna dagelijks twee uur besteedt aan sporten en gezond eten. Zelfs tijdens werktelefoontjes vindt hij manieren om extra stappen te zetten. Hoewel het veel tijd en inspanning vergt, zijn de resultaten de moeite waard volgens MrBeast.

Donaldson spoort zijn volgers aan om hun gezondheid serieus te nemen en te blijven trainen. Hij gelooft dat consistent trainen gedurende drie maanden een natuurlijk onderdeel van je levensstijl wordt. Het succesverhaal van MrBeast heeft zijn fans geïnspireerd om ook aan hun gezondheid te werken en actie te ondernemen.

De transformatie van MrBeast toont aan dat een gezonde levensstijl haalbaar is, zelfs met een drukke carrière. Met toewijding en discipline kunnen mensen hun gezondheidsdoelen bereiken en de resultaten zijn de inspanning zeker waard.

Bron: TODAY.com