VACATURE

Office Manager

20-25 uur per week – ‘s-Hertogenbosch

Elysee Life is een landelijke medische organisatie die centraal opereert vanuit ’s-Hertogenbosch en cliënten begeleidt met medisch afslanken met nieuwe medicatie. Dit is een nieuwe en succesvolle ontwikkeling in de strijd tegen het toenemend overgewicht en obesitas. De komende jaren zullen er ook nieuwe medicijnen op de markt komen. Elysee zal de komende jaren een flinke groei doormaken en ook vestigingen starten in UK en DL.

De Elysee office manager stuurt dagelijks een klein team aan en zorgt ervoor dat alles op het kantoor Den Bosch op orde is en efficiënt verloopt. Hij/zij helpt de planning, ondersteunt de marketing, verzorgt de boarding van nieuwe medewerkers, doet de administratie en ontvangt de cliënten die een afspraak hebben voor de afslankbehandeling met de Elysee verpleegkundige of arts.

Vaardigheden en kwalificaties van de Elysee Office Manager

De Elysee office manager is de spil in het web en in de groei voor Elysee. Hij/zij heeft een veelzijdige functie en moet goed kunnen multitasken. Daarnaast is het ook belangrijk dat hij/zij goed overzicht kan houden en kan prioriteren. Een goedlopende organisatie van het kantoor rust grotendeels de verantwoordelijkheid van de office manager, en het is daarom belangrijk dat de kandidaat een uitstekende planner is. Een geschikte kandidaat beschikt over de volgende vaardigheden en kwalificaties:

  • People manager, zorgt voor een goede sfeer op kantoor
  • In staat om zelfstandig en zonder begeleiding te werken en initiatief te nemen
  • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden
  • Stressbestendig en in staat om overzicht te houden
  • Organisatietalent en goede planner
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Probleemoplossend denkvermogen
  • Gestructureerde persoonlijkheid met oog voor detail

Benodigde werkervaring voor de Elysee Office Manager

De Elysee office manager is vaak een doorstromer binnen een bedrijf, omdat je als office manager een overzicht moet hebben van de volledige organisatie. Hij/zij heeft in dat geval al een administratieve of ondersteunende rol gehad, en heeft reeds uitstekend inzicht in de processen binnen het bedrijf. Een office manager minstens een paar jaar werkervaring hebben in een vergelijkbare functie, en ervaring hebben met overeenkomstige taken en verantwoordelijkheden. Hij /zij faciliteert de goedlopende bedrijfsvoering en is in die zin onmisbaar voor Elysee.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Albert Akkermans CEO tel 0686830253 of a.akkermans@elyseelife.com