Afvallen met GLP-1 medicatie

Effetief afvallen met medicijnen

Veel mensen zoeken effectieve manieren om af te vallen en GLP-1 medicatie biedt een nieuwe optie met wetenschappelijke ondersteuning. Deze medicatie, gecombineerd met de professionele begeleiding van Elysee Life, richt zich op een belangrijk deel van gewichtsverlies: het verminderen van hongergevoelens. Door gebruik te maken van GLP-1 medicatie, kunnen cliënten een methode vinden die bijdraagt aan hun gewichtsverliesdoelen op een manier die past bij hun lichaam en levensstijl.

Past Elysee bij mij?

Wat is GLP-1 medicatie?

GLP-1 medicatie maakt gebruik van een hormoon dat van nature in ons lichaam voorkomt, om zo het proces van afvallen te ondersteunen. Deze medicijnen om af te vallen werken door het gevoel van honger te verminderen en sneller een verzadigingsgevoel te geven. Dit maakt GLP-1 afvallen niet alleen effectief, maar ook een meer beheersbare methode voor gewichtsreductie. Bovendien biedt het bijkomende gezondheidsvoordelen door de positieve invloed op de bloedsuikerspiegel.

Toedining van GLP-1 medicatie

GLP-1 medicatie wordt voornamelijk toegediend via injecties of een kleine prikpen, een methode die zorgt voor een directe en effectieve afgifte van het medicijn. Deze injecties, vaak gebruikt in behandelplannen voor gewichtsverlies, worden door patiënten zelf toegediend onder begeleiding van medisch specialisten van Elysee Life. Het gebruik van injecties als toedieningsvorm helpt om de effectiviteit van de behandeling te maximaliseren, door zorg te dragen voor een nauwkeurige dosering en een gestage absorptie, wat cruciaal is voor het behalen van optimale resultaten bij afvallen met medicatie.

Voordelen van afvallen met GLP-1 medicatie

Afvallen met GLP-1 medicatie gaat verder dan het simpelweg verminderen van de eetlust; het helpt effectief bij het beheren van het gewicht op de lange termijn. Deze vorm van afvalmedicatie ondersteunt niet alleen een significante gewichtsreductie maar verbetert ook de algehele gezondheid, vermindert het risico op diabetes type 2, en verhoogt de levenskwaliteit door meer energie en welzijn.

Persoonlijke begleiding bij Elysee

Elysee Life ziet GLP-1 medicatieinjecties als een effectieve methode tegen overgewicht, maar onderstreept het belang van een alomvattende aanpak voor blijvend succes. Effectief gewichtsverlies vereist meer dan alleen medicatie; het vraagt om aanpassingen in voeding, beweging, en emotionele gezondheid. Ons programma combineert daarom GLP-1 injecties met persoonlijke coaching gericht op het bevorderen van een gezonde levensstijl. Deze aanpak garandeert dat cliënten niet alleen afvallen, maar ook leren hoe ze hun behaalde gewicht kunnen behouden. Elysee Life focust op directe resultaten én de lange termijn, met persoonlijke ondersteuning bij elke stap.

Elysee Life programma's.

Ontdek hoe jij gewichtsreductie kunt realiseren

COMPLEET
€475 / maand
6 maanden traject

Gemiddeld 8-12% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (tabletten)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Behandellocatie
bij u in de buurt

Duurzaam resultaat

Start je afslanktraject

COMFORT
€575 - 775 / maand
6 maanden traject

Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (prikpen)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Coachingsgesprek met diëtist

Duurzaam resultaat

Start je afslanktraject

ELITE *
€875 / maand
6 maanden traject
* Alleen in NH

Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (prikpen)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Coachingsgesprek met diëtist

Aan huis service

Start je afslanktraject

Wie komt in aanmerking voor GLP-1 medicatie?

GLP-1 medicatie is niet voor iedereen weggelegd. Bij Elysee Life begint het traject met een medische evaluatie om te zien of je in aanmerking komt. Geschikte kandidaten hebben een BMI van 27 of hoger met gewichtsgerelateerde gezondheidsproblemen, of een BMI van 30 of meer, zonder bijkomende aandoeningen. Tijdens een eerste afspraak met onze arts bespreken we je gezondheid en bepalen we samen het meest passende behandelplan. Dit plan kan GLP-1 injecties bevatten, als onderdeel van een breder programma gericht op jouw specifieke behoeften en doelen. Wil je ontdekken of je in aanmerking komt? Doe de test, ontdek of Elysee bij jou past of maak een afspraak voor een persoonlijk consult.

Maak een afspraak

Gemiddeld zijn Elysee deelnemers bij de start 18 kilo te zwaar

Alle deelnemers worden bij de start van het traject gewogen. Bij aanvang is hun gemiddelde BMI 34.6. Hieruit blijkt dat de deelnemers gemiddeld 18 kilo moeten afvallen. Dit zorgt ervoor dat hun BMI onder de 25 komt. [Bron Elysee]

Ervaringsonderzoek

1 kilo per week afvallen

De eerste Ozempic ervaringen onder de deelnemers van Elysee in Nederland tonen positieve vooruitzichten. Een gemiddelde gewichtsafname van 1 kilo per week bleek mogelijk. En dat allemaal in de eerste twee maanden van de behandeling. [Bron Elysee]

Veelgestelde vragen over GLP-1 medicatie

Wat is GLP-1 medicatie en hoe werkt het voor gewichtsverlies?

GLP-1 medicatie stimuleert de afgifte van insuline, vermindert de eetlust en helpt bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel, wat leidt tot gewichtsverlies.

Hoe verschilt afvallen met GLP-1 medicatie van traditionele afvalmethodes?

Afvallen met GLP-1 medicatie pakt de biologische oorzaken van gewichtstoename aan en biedt een medisch ondersteunde aanpak, in tegenstelling tot traditionele methodes die vooral focussen op dieet en lichaamsbeweging.

Hoeveel kan ik afvallen met GLP-1 medicatie?

Het exacte aantal kilo’s dat u kunt verliezen met GLP-1 medicatie kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals uw beginnende lichaamsgewicht, levensstijl, dieet, en de specifieke GLP-1 medicatie die gebruikt wordt. Over het algemeen tonen klinische studies aan dat personen die GLP-1 medicatie gebruiken voor gewichtsverlies gemiddeld 5% tot 15% van hun lichaamsgewicht kunnen verliezen over een periode van 6 maanden tot een jaar.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie met GLP-1 medicatie?

De meeste gebruikers merken binnen enkele weken gewichtsverlies op, maar optimale resultaten worden vaak na enkele maanden consistent gebruik gezien.

Wie komt in aanmerking voor behandeling met GLP-1 medicatie?

Voor een behandeling met GLP-1 medicatie kan je in aanmerking komen als je BMI ≥ 27 is en je ten minste één gewichtsgerelateerde gezondheidsaandoening hebt, of als je BMI ≥ 30 is.

Is afvallen met GLP-1 medicatie veilig?

Ja, GLP-1 medicatie is veilig voor de meeste mensen, maar net als bij alle medicijnen is het belangrijk om onder medisch toezicht te blijven voor de duur van de behandeling.

Zijn er bijwerkingen verbonden aan GLP-1 medicatie?

Ja, mogelijke bijwerkingen kunnen zijn: misselijkheid, braken, diarree, en een lage bloedsuikerspiegel. Deze bijwerkingen zijn vaak tijdelijk.